Lediga jobb

Det är skoj att jobba på bokbinderi och vi har alltid ögonen öppna för nya talanger.

Just nu söker vi Verkstadsansvarig Industri-Mekaniker/Elektriker

KOMMUN: MALMÖ YRKE: MASKINMEKANIKER, INDUSTRI / VARVSINDUSTRI
PUBLICERAD: 26 januari 2017 ANSÖK SENAST: 17 februari 2017
ANSTÄLLNINGSFORM:  Vanlig anställning , tillsvidare , heltid LÖN: Fast månads- vecko- eller timlön

Om dig
Vi tänker att du är en person som har ett mycket stort tekniskt intresse samt förstår vikten av både tempo och noggrannhet. Vi värdesätter initiativtagande och ett högt ansvarstagande. Du tycker om att lösa maskinella problem både elektriska och mekaniska. Du har mycket lätt för att förstå hur olika maskiner fungerar Erfarenheter från tillverkande industri och en gymnasieutbildning med inriktning mot industri/teknik är meriterande. Har du specifik erfarenhet från bokbinderi eller grafisk industri är det till din fördel. De flesta maskinproblemen ligger inom elektronik och mekanik så kunskaper inom detta är att föredra

Utbildning

KRAV
Gymnasial utbildning

Kompetenser

MERITERANDE
Mekaniska reparationsarbeten
Elektriker – industri
Luftkompressorer, underhåll
Servicearbete, elektronik
Maskinskötsel, grafisk o. pappervaruindustri
Bokbinderiteknik
Truckvana
Maskinelektronik, felsöknings- o reparationsvana

Språk

KRAV
Svenska
Engelska

MERITERANDE
Tyska
Körkort B

Dina arbetsuppgifter
Till verksamheten i centrala Malmö söker vi en verkstadsansvarig industrimekaniker Arbetsuppgifterna består i huvudsak av akuta reparationer, service och underhåll av våra olika grafiska maskiner och truckar. De problem som uppstår handlar oftast om mekanik och elektronik Det är ditt ansvar att se till att våra maskiner är i ett så bra skick som möjligt Du jobbar till mestadels självständigt och rapporterar direkt till företagsledningen Arbetstiden är dagtid men vid behov ser vi gärna att du har en stor vilja och möjlighet till att vara flexibel och ändra dina arbetstider tillfälligt efter detta Visst övrigt arbete inom vår produktion/lager kommer också att vara aktuellt

Arbetsplats
Nobelvägen 135
212 15 MALMÖ

Sök jobbet senast den 17 februari 2017

Ansökningssätt

E-POST

christoffer.olsson@fng.se


Extrapersonal
Vid olika perioder kan det med kortvarsel uppkomma situationer där vi är i stort behov av extrapersonal, både dagtid och kvällstid. Dessa behov uppstår oftast under sommar och höst.
För att kunna hantera dessa situationer behöver vi ett team av extrapersonal som vi kan kalla in med kort varsel.

För att vara en del av vårt extrapersonals team krävs ingen stor erfarenhet av bokbinderijobb men självklart är det meriterande.
Kan du ställa upp med kort varsel och är intresserad av att ingå i vårt extrapersonals team så skicka gärna in en ansökan till oss.

Maila, Christoffer Olsson eller Max Ohlsson